29 Şubat 2012 Çarşamba

Kartalkaya'yı Ateşleyenler

Hayalin bir dağın tepesine karlarla kaplı olsa da ateşle iz bırakmak kadar zor bir şey olsa bile peşini bırakma. Önce hayal eder, sonra o hayale inanırsın; nasıl yapabileceğini tasarlar ve denersin, yılmadan. Yeterince denersen, neden olmasın?



Onlar tam da bunu yaptı. Karlarla kaplı Kartalkaya’nın zirvesine ateşle iz bırakabileceklerine inandılar. Burn, sadece ihtiyaç duydukları cesaret ve enerji desteğini sağlayarak bir hayali ateşledi. Onlar da tutkularının peşinde yola çıktılar. Boardlarını hazırladılar, pompalarla modifiye ettiler, rampalarını kurdular ve kaydılar. Olmadı, baştan aldılar, onları amaçlarına ulaştıracak şartları gerçekleştirmeyi başarana kadar, tekrar tekrar.

Ve 3. gün de bitip gece yarısı olduğunda Kartalkaya’da istedikleri ateşi yakmayı başardılar. Çektikleri videoyla da ‘İçindeki kıvılcım nasıl kocaman bir ateşe dönüşür’ü hepimize gösterdiler. Tutku ve cesaretle yanmayacak ateş yoktu, inandık. Burn, gençleri tutkularından başka bir şeye kulak asmadan, istediklerini alana kadar denemeye, vazgeçmeden denemeye çağırıyor. Tutkuları cesaretle besleyen kocaman bir ateş yakmak için Burn gençleri ateşlemeye devam edecek.

İçindeki kıvılcımı farket ve büyüt. Burn ateşler.

http://www.facebook.com/BurnTurkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

26 Şubat 2012 Pazar

Ece Sükan Benim Bloguma Yakışan Sony VAIO'yu Seçti... Sıra Sende!

Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana siyah VAIO'yu seçti.

sony-vaio

Ayrıca Facebook üzerinde yapılmış özel bir aplikasyonla Ece Sükan profil fotoğraflarını inceliyor ve sana yakışan Sony VAIO'yu belirliyor. Sen de fotoğrafa tıklayarak Facebook üzerinden VAIO kazanma şansı yakalayabilirsin…

Bir bumads advertorial içeriğidir.

25 Şubat 2012 Cumartesi

8x4 Deodorant Rumeli Hisarı'nı Yıktı!

Daha önce Galata Kulesi'nde yaptığı project mapping ile dikkatleri üzerine çeken 8x4, yeni ürünleri olan Beauty ve Beast için bu sefer de Rumeli Hisarı'nda görkemli bir project mapping uygulaması yapmış. Fantastik gösteriye, hepimizin yakından bildiği Güzel ve Çirkin masalı ilham vermiş. Birbirine kavuşamayan iki aşığın kötü niyetli ejderhaya karşı olan savaşı konu edilmiş. Ejderha masalın sonunda 8x4'ün yeni kokularına yenik düşüyor ve aşıklar kavuşuyor.

Bu arada söylemeden edemeyeceğim; 8x4 gerçekten de hoş ve güçlü kokulara sahip... Deodorant özelliğinin yanında bir parfüm gibi de rahatlıkla kullanılabilir. Gösteriyi Rumeli Hisarı'nda seyredemeyenler için aşağıda paylaşıyorum.



8x4 dünyasını Facebook'tan takip etmek isteyenler; http://www.facebook.com/8x4Turkiye

Bir bumads advertorial içeriğidir.

8 Şubat 2012 Çarşamba

Bella Gloria Sevgililer Günü Kampanyasi


Sevgililer Günü Hediye Kutusunda neler var?

Sevgililer Günü Hediye Kutusuwww.bellagloria.com da 2012 Sevgililer günü için hazırladığımız kampanyada, sizler için çok şık ve anlamlı bir Hediye Kutusu tasarladık. Hediye kutumuzun içinde, sipariş vermiş olduğunuz mücevhere ek olarak Bella Gloria'nın sevgilileri sevindirecek HEDİYE leri var.
Öncelikle kampanya şartlarımızı belirtelim:
Soru: Hediye kutusunu hangi ürünler için hediye ediyorsunuz?
Cevap: "Sevgililer Günü Özel" kategorimizdeki tüm altın kolye, pırlanta kolye ve pırlanta tektaş yüzükler için Hediye Kutusu hediye ediyoruz.
Soru: Sadece Sevgililer Günü Özel kategorisindeki ürünler mi? Diğer kategorilerde de kampanyalı ürünler var?
Cevap: Evet sadece "Sevgilier Günü Özel" kategorisindeki ürünler için hediye paketini hediye ediyoruz. Diğer kategorilerdeki kampanyalı ürünler yine Bella Gloria'nın çok şık kutuları ile gönderiliyor. fakat içlerinde hediye ürünler yok.
Bella Gloria Sevgililer Günü hediye Kutusu
  Soru: Hediye kutusunun üzerinde birşeyler mi yazıyor?
Cevap: Evet Hediye Kutusunun üzerinde biraz şiir biraz da güzel söz diyebileceğimiz çok güzel birkaç cümle var... Hediye kutunuz sizin yerinize KONUŞUYOR! Sağ al tarafta:
"Kimsenin huzurunu bozmasına izin verme, Herşeyin önce iyi tarafına bak. Seni her an düşündüğümü unutma. Şimdi beyaz bir kelebek uçurdum sana, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?"
Kutu üzerindeki kırmızı kurdele şeklindeki bantta ise:
"Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy, Oradayım!"  yazıyor...
Soru: Hediye Kutusunda neler var?
Cevap: Hediye kutusunda neler var neler, öncelikle hediye kutunuz KOKULU, sevdiğiniz kutuyu açtığında mis gibi çiçek koklayacak. Kutu içerisine güzel kokması için kurumuş çiçek yaprakları serpiştirdik...
Ürün kese içerisindeHediye kutunuza öncelikle Bella Gloria mücevher kutunuzu; kırmızı ve kurdeleli şık bir keseye koyarak yerleştiriyoruz.
Şimdi hediyelerimize bir göz atalım...
Kahve Dünyasından Çikolataİlk hediyemiz, Sevgililer Günü kutlamanızın ardından sevdiğinizle beraber yiyeceğiniz çikolatanız. Kahve ve çikolatanın uzmanı Kahve Dünyası'nın Bella Gloria için özel olarak ürettiği çikolatanız büyük bir Kalp şeklinde ve 100 gr. İkinize de yeteceğinden emin olabilirsiniz!
Aşk Mumu
İkinci hediyemiz yine Sevgililer Günü yemek masanıza koyacağınız, yanarken hoş koku veren kırmızı Kalp şeklinde bir mum... Aşkınızın ışığını yansıtacak bu hoş mum sevdiğinizin çok hoşuna gidecek...
Sevgililer Günü Aşk AnahtarlığıÜçüncü ve en şık hediyemiz ise Bella Gloria'nın sizler için özel olarak hazırladığı bir SÜRPRİZ! Bella Gloria Aşk Anahtarlığı... İnanılmaz güzel ve sevimli bu anahtarlıklarımızı Çift olarak hediye ediyoruz. Biri SİZE diğeri ise SEVDİĞİNİZE... Sizi her an hatırlaması için çiftlerden birisi daima O'nda kalacak, ve unutulmaz bir hatıra olacak. Bu arada Anahtarlıklarımızda değişik değişik ÇİFT figürleri var, çok beğeneceğinizden eminiz.
Soru: Kampanya dahilindeki ürünlerden sipariş etsem ne zaman elime geçer?
Cevap: Boşuna Kampanyalı ürünler demiyoruz. Sizler için tüm ürünlerimizi önceden ürettik ve hazırladık. Yani Kampanya dahilindeki tüm ürünler stoklarımızda paketli olarak sizlerin siparişlerini bekliyor. Sipariş etiiğiniz mücevherler HEDİYE KUTUSUYLA aynı gün kargoya veriliyor. Tüm Türkiye şehir merkezlerine ERTESİ GÜN ulaşıyor.
Soru: Kampanya ne zamana kadar devam edecek?
Cevap: kampanyamız 29 Şubat 2012'ye kadar devam edecek.
Saygılarımızla,

Tüm Sevgililerin Sevgililer Gününü kutluyoruz..

1.000.000 "İyi" İnternet Kullanıcısı Aranıyor!

Son günlerde İstanbul, Ankara ve İzmir'de billboardlarda sıkça görmeye başladığımız bir slogan var: "1.000.000 "iyi" internet kullanıcısı aranıyor!"

Altına da şöyle bir not düşülmüş: "Adayların ekranlarından 1 satır verecek kadar "iyi" olmaları yeterlidir."

Aslında bu son derece yenilikçi bir sosyal projeleri destekleme yöntemi. www.ekledestekle.com adresinden bilgisayarınıza bir program indiriyorsunuz. Bu program araç çubuğunuza bir "satır" gibi yerleşiyor. Bu satırda görüntülenecek reklamlardan yaratılan kaynakla, projede yer alan sivil toplum kuruluşlarına destek veriyorsunuz. Böylece hem cebinizden 5 kuruş harcamadan sosyal projelere destek vermiş, hem de internette geçen zamanınızı "iyi" şeylere harcamış oluyorsunuz.

Kullanıcı sayısı ne kadar artar ve mecra reklamverenler için ne kadar cazip hale gelirse, o kadar çok sivil toplum kuruluşu ve sosyal projenin desteklenmesi mümkün olacak. Dolayısıyla her şey aslında sizlerin, yani internet kullanıcılarının elinde.

Projeye katılmak çok kolay. www.ekledestekle.com adresine girip, "İndir, Ekle" butonuna basıyor ve basit bir programı indirip, kullanıcı kaydınızı oluşturuyorsunuz. Kaydınızı oluştururken de hangi projeyi / projeleri desteklemek istediğinizi seçiyorsunuz.

Tüm vereceğiniz 3-5 dakika vaktiniz ve sonrasında da ekranınızda sizi rahatsız etmeyecek kadar küçük bir alan…

Bakalım Türkiye’de kaç tane "iyi" internet kullanıcısı var…



Bir bumads advertorial içeriğidir.

5 Şubat 2012 Pazar

Set Deri Kadın Çanta ve Kemer


1957 YILINDA YUGOSLAVYA’DAN İSTANBUL’A GÖÇ EDEN YILDIRIM AİLESİ YUGOSLAVYADA 1930’LU YILLARDAN BU YANA EDİNMİŞ OLDUĞU SARAÇLIK MESLEĞİ GEREĞİ İSTANBUL’A GELDİĞİ İLK 15 SENE BOYUNCA DÖNEM DÖNEM DERİ ÇARIK,DERİ OKUL ÇANTASI,DERİ FUTBOL TOPU GİBİ ŞEYLERİ MÜTEVAZİ ATÖLYELERİNDE ÜRETİR. 1975 YILINDA BİRAZ DAHA BÜYÜK BİR ATÖLYEDE TOPTANCILARA SATILMAK ÜZERE DERİ EL PORTFÖYÜ ÜRETİMİNİ FASON OLARAK GERÇEKLEŞTİRİR.MESLEKTEKİ TECRÜBE ,İŞ DİSİPLİNİ VE TİCARİ AHLAK AİLEYE 1980 YILINDA KENDİ MARKALARINI OLUŞTURMAYA YETECEK KADAR KAYNAK SAĞLANMIŞ VE SET İSMİ İLE ŞİRKET KURULUMU GERÇEKLEŞİR. AYNI DÖNEMDE İLK MAĞAZASINI İSTANBUL MERCAN İŞ HANINDA AÇMIŞ VE AYNI ZAMANDA ATÖLYESİNİ BAYRAMPAŞA ‘DA KURMUŞTUR.

MARKANIN OLUŞTURULMASIYLA BİRLİKTE ERKEK VE BAYAN OLMAK ÜZERE CÜZDAN,KEMER,EVRAK ÇANTASI,ASKILI ÇANTA VE DİĞER DERİ AKSESUARLARININ DA TASARIMINA VE ÜRETİMİNE BAŞLAMIŞ,BÜYÜMESİNİ HIZLANDIRIMIŞ , KENDİSİNİ GELİŞTİRMİŞ VE İÇ PAZARDA DERİ ÜRÜNLER ÜRETİCİLERİ ARASINDA GEREKLİ YERİNİ ALMIŞTIR. BU DÖNEMDE HEM ÜRÜN PORTFÖYÜNÜN GENİŞLEMESİ HEM DE TALEPLERİN ARTMASI AYNI BÖLGEDE 2 MAĞAZA DAHA AÇILMASINA OLANAK TANIMIŞTIR.1993 SENESİNDE DÖRDÜNCÜ MAĞAZASINI LALELİ DE AÇAN SET RUSYA PAZARIYLA, MAĞAZASINI AÇTIĞI İLK DÖNEMİNDE HEM İLİŞKİLERİNİ HEM DE TİCARETİNİ OLGUNLAŞTIRMIŞ VE GEREKLİ İVMEYİ YAKALAYARAK 96 YILINDA YOĞUN TALEBİ KARŞILAMAK VE DAHA ENTEGRE ÜRETİM YAPABİLMEK ADINA YATIRIM KARARI ALMIŞ VE İSTANBUL HADIMKÖY’DE 3500 M2 KAPALI ALANA SAHİP TESİSLERİNİ KURMUŞTUR.
2000’Lİ YILLARDA YAŞANAN GLOBAL KRİZ NETİCESİNDE SIKINTALARI ASGARİ DÜZEYE İNDİRGEMEKTE BAŞARI SAĞLAYAN SET FARKLI PAZAR ARAYIŞLARINA DEVAM ETMİŞ DUBAİ FUARLARINA KATILMIŞ VE HEM DUBAİ HEM DE DİĞER BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİNDE MÜŞTERİLER EDİNMİŞ BU BÖLGEDEKİ İŞTİRAKLERİNİ DE OLGUNLAŞTIRMIŞTIR. GÜNÜMÜZDE HIZLI VE EN İYİ KALİTEDE DERİ ÜRÜN TALEBİ OLAN HER PAZARIN VE BU PAZARLARDAKİ HER FİRMANIN ÖNDE GELEN TERCİHLERİNDEN OLMAYI BAŞARMAKTA VE HER GÜN DAHA YENİSİNİ ,DAHA ESTETİĞİNİ,DAHA KULLANIŞLISINI TASARLAMAYA VE ÜRETMEYE DEVAM ETMEKTEDİR.

FABRİKA
SAN. 1 BULVARI 5.BÖLGE 26.CADDE
NO:22 HADIMKÖY YOLU KIRAÇ/İSTANBUL/TÜRKİYE
TEL: (+90) 212 886 84 50 – 51
FAX: (+90) 212 886 84 28

MAĞAZA-1
TATLIKUYU HAMAM SOKAK NO:11
BEYAZIT/İSTANBUL/TÜRKİYE
TEL: (+90) 212 518 31 44
FAX:(+90) 212 638 71 13

MAĞAZA-2
DİBEKLİ CAMİİ SOKAK
AYDIN APARTMANI. NO:27/1
BEYAZIT/İSTANBUL/TÜRKİYE
TEL: (+90) 212 518 31 44
FAX:(+90) 212 638 71 13

http://magaza.setderi.com/ 


Facebook: http://facebook.com/setderi
Twitter: http://twitter.com/SetDeri

4 Şubat 2012 Cumartesi

Philips Akıllı Ütü

Bambaşka bir postla sizleyiz... Zorlu ütüler hepimizin derdi ama Philips akıllı ütü ile herşey kolay :) Yeliz Hanım bizler için Philips Akıllı Ütü deneyimlerini paylaştı...

@yelissm ‘in Philips Akıllı Ütü Deneyimleri
#markaelcileri olarak Philips Akıllı Ütü ile tanışma ve test etme fırsatımız oldu.Evlenirken aa indirimdeymiş diye aldığımız bilindik bir marka olan buharlı ütümüzle yaşadığımız kötü deneyimlerden sonra Akıllı Ütü bizi gerçektende büyüledi..

Optimal Temp teknolojisine sahip dünyanın ilk ve tek buhar kazanlı ütüsü Philips Akıllı Ütü ütü yapmayı bir zevk haline getiriyor.

Çünkü Philips Akıllı Ütü, kendi ısı ayarını kendisi yapıyor ve tüm kumaşlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde ütülüyor. Philips Akıllı Ütü’nün bu teknolojisi sayesinde ütümüzün tabanı her zaman en uygun sıcaklıkta kalıyor.
Ve ısı ayarı yapmamıza gerek kalmıyor. Ayrıca ütümüzü 5 dakikaya kadar giysilerimiz üzerinde bırakabiliyoruz. Akıllı Ütü’nün kumaşlarınıza hiçbir zarar vermediğini göreceksiniz!

Philips Akıllı Ütü’nün bir diğer özelliği ise normal buharlı ütülere göre çok daha hızlı olması.Buhar siz ütü masasına kıyafetlerinizi yerleştirirken hazır durumda. Yüksek basınçlı sistemi ile buharı kumaşın en derinlerine kadar ulaştırır ve tüm kırışıklıkların tek seferde düzelmesini sağlar.Açılmayan keten kumaşlar kotlar hemencecik ütülenir.


Ayrıca akıllı teknoloji ile farklı kumaşları ütülerken, ütünüzün ısınmasını veya soğumasını beklemenize de gerek kalmıyor ve sizde bir rahatlık sağlıyor. Hatta bizzat kendim test ettim bunu.Kot pantolonu ütülerken farklı tür kumaşlara geçiş yaptım.İlk anda eşim yapma etme dedi ama dinlemedim.Ve sonuç gerçektende güvenli.
Güvenli Philips Akıllı Ütü, damlama önleyici sistemi ile kumaşlarınızın ıslanıp lekelenmesini önler.
Yakmadan ve bozmadan güvenle ütüleme rahatlığı yaşatır.Eski ütümde ki damlayan kireç parçacıkları ise artık yok.Ütü yaparken beyazlayan kumaşlar yada damlamalardan kalan izler yok.

Philips Akıllı Ütü bir odadan diğer odaya rahatlıkla taşınabiliyor.Buhar kazanına bir düğme yardımı ile( bana düdüklü tencere kilit sistemlerini hatırlattı) inanılmaz bir şekilde kenetleniyor ve tek elinizle taşımanıza imkan sağlıyor.




Kısacası Philips Akıllı Ütüyü herkese tavsiye ediyorum.Ve ayrıca twitterda @yelissm kullanıcı adımdan ulaşırsanız ilk 5 kişiye 31 Marta kadar geçerli hepsiburada.com ‘da geçerli 250 TL lik indirim kuponunu sizlerle paylaşmak isterim.


Philips Akıllı Ütü deneyimlerimi sizlerle paylaşmamda bize bu güzel sayfayı ayıran pLnLp'e çok teşekkür ederim.

Unutmayın bu ütü gerçektende süper :) "