29 Nisan 2012 Pazar

Aisha Aloevera Ve Greyfurt Kolonyası Ve Türk Gülü Saf Çiçek Suyu

Doğal ürünleri kullanmayı çok seviyorum. Çoğu zaman makyajımı temizledikten sonra birde gül suyu ile silerim. Nedense içim öyle rahat ediyor :)

Aisha’nın ürünleri de son derece doğal. Üstelik beni kokusu çok etkiliyor. İnsanda rahatlatma etkisi yaptığına inanıyorum.

Türk gülü saf çiçek toniğini kokladıktan sonra evde kullandığım gül suyu adı altında geçen ürünün gerçek bir gül suyu olmadığına kanaat getirdim. Fark o kadar belli ki…

Aloevera Ve Greyfurt Kolonyasını da yazın o bunaldığımız sıcaklar da birkaç kez kullandım. Aslında kullanmaya kıyamadım desek yeridir. =)

İşlevinden çok kokusunu daha mı çok önemsiyorum acaba?  Sonuçta kötü bir kokuyu cildimize sürmek istemeyiz. Ama bu koku insanı büyülüyor. Kendimi çiçek bahçesinde hissediyorum:)


Aloevera Ve Greyfurt Kolonyası


Kalbimizi ta derinden etkileyen kokuların tarihi, dünyanın kendisi kadar eski.

Çiçeklerin akşamüstü yaydığı olağanüstü kokular, ormandaki bitkilerden, köklerden gelen aroma, vahşi bitkilerin bukesi, rüzgârdaki polenlerin izleri. aisha, zevkinizi okşayacak bu ürünleri hazırlarken, duyguları uyaran bu mucizelerden ilham alıyor

Alışıldık ürünlerin aksine, esans değil, aromatik öz yağlar kullanarak, daha elit bir kolonya grubuna giden gizli kapıyı aralıyor. İçinizde, derinlerdeki çok özel noktalara dokunarak, hislerinizi harekete geçiriyor.


Fiyatı 30 TL.

Türk Gülü Saf Çiçek Suyu



Tüm cilt tipleri

Bu %100 organik ürünü bir kez koklayınca, piyasada satılan pek çok yapay gül suyunu kolaylıkla fark edeceksiniz. Gül suyunun faydaları ve uygulandığı yerler sınırsızdır. Nemlendirici olarak normal, hassas, olgun ve canlılığını yitirmiş ciltlere nem ve canlılık kazandırır. Pre-menstürel durumlarda hem fiziksel hem de psikolojik rahatlama sağlar.

Nem koruyucu ve tutucu özelliklerinden dolayı yolculuklar için iyi bir seçimdir. Aynı zamanda kuvvetli bir antiseptik ve ferahlatıcıdır. Uykusuzluktan, güneş yanıklarına, yara temizliğinden kırık kalplere, psikolojik ve fizyolojik yararları sonsuzdur.

İçerik: Gül çiçeği hidrosolü.

200 ml.

Fiyatı 60 TL.

Ayrıca Aisha İstanbul bir çok kategoride ürünleri var. Çoçuklar, bebekler, ve hamilelikten sonraki çatlaklar için doğal ürünleri mevcut.

Ürünler için; http://www.aisha.com.tr/

Sevgiler,
Pelin=)

1 yorum:

  1. Sayın blog kullacısı paylaşımlarınızı ve makelelerinizi ilgi ile takip ediyorum, Ataşehir halı yıkama olarak paylaşımlarınızı ve makalelerinizin devamını diler teşekkür ederiz...

    YanıtlaSil